Pedicure, Reflexologie

& YOGANETTE groepslessenWorkshops en evenementen

Activiteitenagenda

Feed
26-02-2020
-
26-02-2020
1-daagse workshop Voetreflex
Leer zelf in 1 dag een korte voetreflexmassage te geven en ervaar zelf hoe het voelt. Deze dag is inclusief lunch en lesmateriaal.   Meer
13-03-2020
-
13-03-2020
1-daagse workshop Voetreflex
Leer zelf in 1 dag een korte voetreflexmassage te geven en ervaar zelf hoe het voelt. Deze dag is inclusief lunch en lesmateriaal.   Meer
Workshops

Yoganette op Locatie:

Deze compleet nieuwe vorm van Yoga bestaat uit diverse elementen van Slow Flow, Flow, Yin-Yoga, Pilates en krachtige warrior poses. Je geeft zelf aan waar je de accenten wilt hebben liggen. Deze les is op jouw gewenste locatie boekbaar, prijs in overleg.

Ik heb 15 jaar ervaring in lesgeven van diverse groepslessen kan op vraag een passende lesvorm aanbied. Dit kan een thema-les worden als schouders, heupen, chakra's of juist herstel, balans of rust in je hoofd creëren. Voor beginners maar ook voor gevorderden, alles is mogelijk.

Wil je meedoen met de wekelijkse groepsles, klik dan hier...

Wil je meer weten, bel gerust: 6 48788030.


Combi behandeling/training:   

Dit pakket bestaat uit 4 x 1 uur en is in te vullen naar wens. Tijdens de intake bepalen bepalen we samen waar we gebruik van gaan maken. Dit kan ingevuld worden met voetreflex, stoelmassage, ademhaling en herstellende Yoga-oefeningen. Je krijgt tools mee om je lichaam stap voor stap te resetten zodat de weg vrij wordt gemaakt om alle processen in je lijf weer te laten stromen wat zelfherstel bevordert.

Belangstelling? Vul je gegevens in op de contactpagina.


 

Workshop voetreflex

Ervaar wat voetreflexologie voor jou kan betekenen.

In deze praktisch gerichte workshop maak je kennis met een eeuwenoude eenvoudige natuurgeneeswijze. Aan het eind van de dag weet je hoe je een verkorte behandeling aan familie en vrienden kunt geven en heb je zelf een behandeling ondergaan en ben je volledig ZEN.
De workshop is ontwikkeld volgens de richtlijnen van de Bond van Europese Reflexologen (BER) en tevens heel geschikt voor mantelzorgers, pedicures, masseurs en vrijwilligers.

Kosten       : € 90,00 inclusief lunch, koffie en thee en certificaat en naslagwerk.

Tijdstip      : volledige dag (10.00 - 16.00 uur) 

Adres         : Feet in Shape, Spelbergsweg 3 in Enschede
                     Ook op locatie mogelijk

Inschrijven: bel of mail naar info@feetinshape.nl 06-48788030 (beperkte deelname ).

Lekker in je vel zitten, je goed voelen en ontspannen leven... dat willen we toch allemaal?

 

Tweet