COVID19 maatregelen voor de Pedicure

Bijgewerkt: 1 okt 2020

Vanaf 1 oktober geldt voor contactberoepen het advies: zowel de klant als de behandelaar draagt een mondkapje. Ook Feet in Shape geeft hier gehoor aan. Indien u geen mondkapje wilt/kunt dragen, zet ik het behandelscherm tussen ons in ter bescherming van mijzelf en mijn kwetsbare klanten.

De brancheorganisaties hebben samen het volgende behandelprotocol gemaakt dat opgevolgd dient te worden door de pedicure:  • Klachten: In verband met de Corona maatregelen en de daaruit volgende adviezen van de beroepsverenigingen willen we je vragen om thuis te blijven bij de volgende klachten: (neus)verkoudheid, hoesten, kuchen, niezen, loopneus of keelpijn. Uiteraard vragen we je om thuis te blijven bij verhoging (= tot 38 graden) of koorts (> 38 graden). Andere symptomen waarbij je beter thuis kunt blijven zijn: kortademigheid, hoofdpijnmoeheid of diarree.branderige ogen,

  • Contact: Ook indien jezelf of je huisgenoten, in aanraking zijn geweest met iemand met Corona of bovengenoemde verschijnselen kan ik je helaas niet ontvangen. Heb je Corona gehad dan dien je minstens 14 dagen hersteld te zijn.

  • Bescherming: Ik werk volgens de nieuwe richtlijnen van Provoet en de BER: Ik gebruik ter bescherming van ons beiden, medische mondkapjes type IIR, wegwerp werkschort, gezichtsbedekking en een spatscherm.

  • Hygiëne: Na elke behandeling neem ik 15 min. extra tijd om de ruimte te luchten en desinfecteren.

  • Klanten: Voor jou als klant betekent dit het volgende: op afgesproken tijd aanwezig zijn, ben je te vroeg dan graag buiten wachten, de deur open duwen met de elleboog, bij binnenkomst in de salon ontvangt je van mij een mondkapjehanden wassen met desinfecterende zeep

  • Er wordt geen koffie/thee/water aangeboden. Je kunt contactloos afrekenen met Tikkie, pin apparaat of factuur.


Heb je vragen? Neem dan gerust contact op!

22 keer bekeken0 reacties