Pedicure, Reflexologie

& YOGANETTE groepslessenOver ons

Ons team

Nannette de Jong

Nannette de Jong

Eigenaresse Pedicure, Voetreflexoloog en Stoelmasseur

Over Inmiddels ben ik ruim 15 jaar werkzaam als pedicure en heb daarnaast een aantal specialisaties zoals de ouder wordende voet, ingroeiende teennagels, nageldiagnostiek, vilttechnieken, hotstonemassage, het levende lichaam etc. gehaald. Voetreflextherapie vond ik een fascinerend gebeuren, ik als techneut wilde graag weten wat dit mij kon brengen. Ik volgde de opleiding bij de BER, destijds in het klooster in Amersfoort. Inmiddels ben ik al ruim 12 jaar volledig overtuigd van de kracht en de werking van voetreflexmassage en heb ik daarmee inmiddels hele mooie dingen mee mogen maken. Tevens ben ik gecertificeerd workshopleider van de Bond van Europese Voetreflexologen.

Raymond van Kesteren

Raymond van Kesteren

Partner en collega Voetreflexoloog en Stoelmasseur in opleiding

Over Sinds 2015 ben ik voetreflexoloog en beroepslid van de BER (Bond van Europese Voetreflexologen)

Locaties


Intenzi, centrum voor Complementaire Zorg

Spelbergsweg 3, Enschede

Bekijk hier de route

Tiptoo Schoenenwinkel

Tiptoo Schoenencentrum

Wethouder Gerbertstraat 10, Enschede 

Bekijk hier de route


Openingstijden Feet in Shape


Intenzi, Spelbergsweg 3

Tiptoo, Weth. Gerbertstaat 10

ma

13.00 - 21.00


di, woe, vr

09.00 - 17.00 


do

09.00 - 12.00

13.30 - 17.00 

za

09:00 - 12:00 


Iedere donderdagmiddag pedicure en voetreflexbehandelingen bij Tiptoo Schoenencentrum (schoenenspeciaalzaak ook voor moeilijke voeten). Deze ruimte wordt tevens gebruikt door een podoloog die iedere donderdagochtend inloopspreekuur houdt.

 Weeshuis Yayasan Panti Asuhan op Bali (april 2019).

fb 24 april 2019: 

Gisteren zijn we bij het weeshuis yayasan Panti Asuhan Destawan in Bali geweest. Wat een bijzondere ervaring! We werden gastvrij ontvangen met zang, muziek, Bali koffie en zelf gemaakte armbandjes. Alles zag er goed verzorgd uit en de kinderen kunnen allemaal naar school, er zijn boeken en ze hebben samen veel plezier. Wat kunnen we nog leren van de eenvoud, discipline, en regelmaat die wij hier zagen!
Het geld dat ze krijgen gebruiken ze voor onderhoud, en dingen als kleding, voorraadboxen, eten etc. Nogmaals dank voor alle giften, het komt hier zeker goed terecht. Lieve groetjes van Raymond en Nannette
😘