top of page

Pedicure in Enschede

Of je nu specifieke voetklachten hebt, last hebt van pijnlijke voeten of graag verzorgde voeten en nagels wilt, bij Feet in Shape ben je aan het juiste adres. Van een professionele en gericht medische behandeling tot een heerlijk ontspannende ervaring.

 

Als pedicure vind ik het belangrijk u een prettige behandeling te bieden, omgeving rust en vertrouwen zijn hierbij erg belangrijk. Een fijne ervaring & tevreden klanten, daar doe ik het voor!
Er zijn 2 locaties: Jan Asselijnstraat (trap op, 1e verdieping) en op do-middag Tiptoo schoenencentrum (bgg). Maak hier een afspraak!

Erkende ProVoet pedicure

ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Alle leden van ProVoet hebben een door de branche erkend diploma. De ProVoet pedicure behandelt uw voeten op een professionele manier. Bij de meeste gediplomeerde leden staat het logo van ProVoet op hun gevelbord en op hun website.

Medische Pedicure

Gecertificeerd pedicure met aanvullende technieken
Heb je hulp nodig bij het behandelen van je voeten en wil je terecht bij een specialist? Wij geven je naast het verhelpen van je klachten ook een vakkundig advies en tips als voetoefeningen mee.

Cosmetische pedicure

Geniet van een fijne behandeling, kom tot rust tijdens een massage en ga naar huis met verzorgde voeten.

Veel voorkomende voetklachten

Niets kan zo vervelend zijn als voetklachten, of je er nu al jaren mee rondloopt of je zorgen maakt. Het loont om bij een pedicure langs te gaan. De juiste behandeling kan wonderen doen. Maak een afspraak of lees meer over de behandelingen van veel veelvoorkomende klachten.

Partners & informatie

Comfortschoenen en uitgebreid advies bij www.tiptoo.nl

Beroepsorganisatie voor pedicures www.provoet.nl 

Feet in Shape is ook te vinden op www.pedicure-info.nl

bottom of page