top of page

Massage bij Feet in Shape

Op afspraak is het mogelijk om tijdens de openingstijden van Feet in Shape een heerlijke stoel-, hotstone- of beenmassage in te boeken. Heb je last van uw nek, armen, benen, rug of schouders, dan kunnen door middel van regelmatige massages klachten verminderen. Je zult direct na de massage verlichting en ontspanning voelen.

Maar ook zonder klachten kun je natuurlijk genieten van deze ontspannende massage bij Feet in Shape. We maken gebruik van heerlijke oliën en geuren om je tot rust te brengen. Perfect na een drukke werkdag of gewoon om jezelf of een andere te verwennen. Maak hier een afspraak!

Hotstone massage

Door middel van deze eeuwenoude massage techniek kun je in no-time heerlijk ontspannen. Verwarmde stenen en vloeiende bewegingen zorgen dat je spieren zich herstellen.

Stoelmassage

Deze massage draagt bij aan bewustwording van het lichaam en zorgt voor afvoer van vastgezette afvalstoffen. Bloed en lymfebanen worden gestimuleerd, wat herstel bevorderd.

Pedicure & beenmassage

Geniet van een fijne pedicure behandeling met als afsluiting een ontspannende beenmassage. Maak het bezoek aan een pedicure een prettige ervaring.

Stoelmassage voor bedrijven

Stoelmassage op de werkplek is de ideale manier om uw en uw werknemers te laten ontstressen.

Ben je geïnteresseerd en wil je stoelmassage een keertje uitproberen?

Massages bij Feet in Shape

  • Een persoonlijke en open benadering

  • Blokkades in het zenuwstelsel worden opgeheven

  • Lichamelijke en geestelijke ontspanning

  • Balans in het energetische systeem: meridianen, chakra's en aura.

bottom of page