top of page

Wie ben ik?

Nannette de Jong: 

Medisch pedicure, voetreflexoloog en stoelmasseur 

`Soms generen mensen zich voor hun voeten` zegt Nannette `dat vind ik zo jammer, ik vind het heerlijk om mensen te laten ervaren wat een goede pedicure behandeling voor ze kan betekenen`. 


Na ruim 20 jaar pedicure ervaring heeft Medisch Pedicure Nannette al veel gezien en schrikt ze nergens meer van. `Ik vind het belangrijk dat een klant zich veilig voelt bij mij` zegt ze, een open en eerlijke benadering geeft vaak fijne gesprekken. 


Na een stevige burnout ben ik anders naar het leven gaan kijken,  ik wil de tijd nemen, geen gehaast en geen gestress meer, mijn klanten waarderen dat .


Aan het eind van de behandeling neem ik bijvoorbeeld altijd de tijd de voeten even lekker te masseren. Hygiënisch en professioneel werken staat voorop, maar ook nog ouderwets de tijd nemen voor een behandeling. 

Nanette (19 van 27).jpg

Holistische benadering maar wel met beide voeten op de vloer

Naast de medische kijk op voeten is er ook een holistische benadering, hiermee bedoel ik de voetreflextherapie. Lees meer


Body en Mind zijn 1, na een stevige burn-out van een aantal jaar geleden weet ik daar alles van. Daarom vind ik het zo mooi te werken aan balans in Body en Mind, met beide voeten op de vloer. Stevig en geaard.

De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in Yoga. Voor mij een logisch vervolg op 12 jaar Body Balance docente. Ik besloot mijn kennis als sportinstructeur met de Yoga te combineren en mijn eigen les te creëren, Yoganette was geboren! Het past prima bij de benadering van Voetreflex behandelingen en ook na Stoelmassage’s geef ik regelmatig Yoga houdingen mee om thuis te oefenen.

praktijkpedicure (2 van 12).jpg
bottom of page