Wie zijn wij?

Line separator

Nannette de Jong: 

Medisch pedicure, voetreflexoloog, stoelmasseur & Yoga docente

`Soms generen mensen zich voor hun voeten` zegt Nannette `dat vind ik zo jammer, ik vind het heerlijk om mensen te laten ervaren wat een goede pedicure behandeling voor ze kan betekenen`. 


Na ruim 20 jaar pedicure ervaring heeft Medisch Pedicure Nannette al veel gezien en schrikt ze nergens meer van. `Ik vind het belangrijk dat een klant zich veilig voelt bij mij` zegt ze, een open en eerlijke benadering geeft vaak fijne gesprekken. 


Na een stevige burnout ben ik anders naar het leven gaan kijken,  ik wil de tijd nemen, geen gehaast en geen gestress meer, mijn klanten waarderen dat .


Aan het eind van de behandeling neem ik bijvoorbeeld altijd de tijd de voeten even lekker te masseren. Hygiënisch en professioneel werken staat voorop, maar ook nog ouderwets de tijd nemen voor een behandeling. 

Laura van Veen

Vanaf 1 juni komt Laura Feet in Shape versterken. De woensdagen neemt zij voor haar rekening. Eind dit jaar hoopt ze af te studeren voor Medisch Pedicure.

Ze heeft samen met haar partner Kewin 2 kinderen.
Laura weet uit eigen ervaring als geen ander wat het is om pijnlijke voeten te hebben en vindt het heerlijk om haar klanten na de behandeling weer `huppelend` naar buiten te zien lopen.

Nanette (19 van 27).jpg

Holistische benadering maar wel met beide voeten op de vloer

Line separator

Naast de medische kijk op voeten is er ook een holistische benadering, hiermee bedoel ik de voetreflextherapie. Lees meer


Body en Mind zijn 1, na een stevige burn-out van een aantal jaar geleden weet ik daar alles van. Daarom vind ik het zo mooi te werken aan balans in Body en Mind, met beide voeten op de vloer. Stevig en geaard.

De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in Yoga. Voor mij een logisch vervolg op 12 jaar Body Balance docente. Ik besloot mijn kennis als sportinstructeur met de Yoga te combineren en mijn eigen les te creëren, Yoganette was geboren! Het past prima bij de benadering van Voetreflex behandelingen en ook na Stoelmassage’s geef ik regelmatig Yoga houdingen mee om thuis te oefenen.

praktijkpedicure (2 van 12).jpg
20210521_093057.jpg