top of page

Voetreflex massage

Voetreflex is gebaseerd op de holistische visie dat er een samenhang is tussen lichaam en geest.

 

Tijdens de behandeling worden de reflexpunten op de voet gestimuleerd. Deze punten corresponderen met organen en delen van het lichaam. Het lichaam wordt daardoor aangezet om eventuele blokkades op te heffen. Hierdoor kan het lichaam zich herstellen wat genezing zal bevorderen.

Voetreflextherapie helpt onder andere bij stress-, spijsvertering- en hormonale klachten. Ook draagt voetreflexmassage effectief bij aan het verbeteren van lymfedrainage, spierpijn, hoofdpijn, slapeloosheid en meer. Maak hier een afspraak!

BER gediplomeerde voetreflexologe, CAT vergoedbaar

Onze voetreflexbehandelingen zijn declarabel mits dekking in het aanvullende pakket alternatieve geneeswijzen bij de gecontracteerde zorgverzekeraars. Klik hier voor de aangesloten zorgverzekeraars.

Voetreflex massage

Geniet van een heerlijke massage. Voetreflex is een ontspannende en effectieve massage die wonderen doet voor je lichaam.

workshop Voetreflex

Ben je geïnteresseerd in voetreflexologie en wil je zelf een korte behandeling kunnen geven? Feet in Shape leert je in deze workshop een lekkere massage te kunnen geven.

Voordelen van Voetreflex

  • een betere doorbloeding

  • afvalstoffen worden afgevoerd o.a. via de lymfebanen

  • blokkades in het zenuwstelsel worden opgeheven

  • lichamelijke en geestelijke ontspanning

  • balans in het energetische systeem: meridianen, chakra's, aura.

bottom of page