top of page

Voetreflex massage

Voetreflex is gebaseerd op de holistische visie dat er een samenhang is tussen lichaam en geest.

 

Tijdens de voetreflexmassage worden de reflexpunten op de voet gestimuleerd. Deze punten corresponderen met organen en delen van het lichaam. Het lichaam wordt daardoor aangezet om eventuele blokkades op te heffen. Hierdoor kan het lichaam zich herstellen wat genezing zal bevorderen. Na de voetreflex-massage bent u volledig ontspannen.

Heeft u meer nodig, dan is voetreflextherapie geschikt voor u. Deze behandeling is klachtgericht en helpt onder andere bij stress-, spijsvertering- en hormonale klachten. Ook draagt voetreflex effectief bij aan het verbeteren van lymfedrainage, spierpijn, hoofdpijn, slapeloosheid en meer. Er zijn 2 locaties: Jan Asselijnstraat (trap op, 1e verdieping) en op do-middag Tiptoo schoenencentrum (bgg).Maak hier een afspraak!

BER gediplomeerd en CAT vergoedbaar

Onze voetreflextherapie behandelingen zijn deels declarabel mits dekking in het aanvullende pakket alternatieve geneeswijzen bij de gecontracteerde zorgverzekeraars.

In 2023 komen behandelingen van Vergoedbare CAT-Therapeuten voor gedeeltelijke vergoeding in aanmerking vanuit het aanvullende pakket bij:

Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZF, De Friesland Zorgverzekeraar, CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), ONVZ

Voetreflex-therapie (medisch)

Geniet van een heerlijke massage maar er is meer. Voetreflex is een ontspannende en effectieve massage die wonderen doet voor je lichaam.

workshop Voetreflex

Ben je geïnteresseerd in voetreflexologie en wil je zelf een korte behandeling kunnen geven? Feet in Shape leert je in deze workshop een lekkere massage te kunnen geven.

Voordelen van Voetreflex

  • een betere doorbloeding

  • afvalstoffen worden afgevoerd o.a. via de lymfebanen

  • blokkades in het zenuwstelsel worden opgeheven

  • lichamelijke en geestelijke ontspanning

  • balans in het energetische systeem: meridianen, chakra's, aura.

bottom of page