Koffie (3 van 6).jpg

Pedicure behandelingen bij Feet in Shape Enschede

Maak een afspraak via de link in de button. Je wordt doorverwezen naar ons agenda systeem, waar je zelf een geschikte datum en tijd voor de behandeling kunt kiezen.

Heb je vragen? Bel dan naar +31 648788030 

Bekijk de prijzen voor alle behandelingen die Feet in Shape aanbiedt.

Lees meer over de maatregelen die wij nemen omtrent Corona.

Afspraak maken

Bedrijfsgegevens:

Aangesloten bij: Provoet & BER 

BTW identificatie nummer: NL001956730B47

AVG verklaring 03/2020

Contactgegevens & locatie

Feet in Shape

+31 6 48788030

info@feetinshape.nl

Locatie Intenzi

Spelbergsweg 3

7512 DX Enschede

Corona maatregelen​ voor Pedicures

Contactberoepen mogen vanaf 11 mei 2020 weer aan het werk, Feet in Shape is sinds dien ook open voor klanten! De brancheorganisaties hebben samen het volgende behandelprotocol gemaakt dat opgevolgd dient te worden door de pedicure:

  • Klachten: In verband met de Corona maatregelen en de daaruit volgende adviezen van de beroepsverenigingen willen we je vragen om thuis te blijven bij de volgende klachten:
    (neus)verkoudheid, hoesten, kuchen, niezen, loopneus of keelpijn. Uiteraard vragen we je om thuis te blijven bij verhoging (= tot 38 graden) of koorts (> 38 graden). Andere symptomen waarbij je beter thuis kunt blijven zijn: kortademigheid, hoofdpijnmoeheid of diarree.branderige ogen,

 

  • Contact: Ook indien jezelf of je huisgenoten, in aanraking zijn geweest met iemand met Corona of bovengenoemde verschijnselen kan ik je helaas niet ontvangen. Heb je Corona gehad dan dien je minstens 14 dagen hersteld te zijn.

  • Bescherming: Ik werk volgens de nieuwe richtlijnen van Provoet en de BER: Ik gebruik ter bescherming van ons beiden, medische mondkapjes type IIR, wegwerp werkschort, gezichtsbedekking en een spatscherm.

 

  • Hygiëne: Na elke behandeling neem ik 15 min. extra tijd om de ruimte te luchten en desinfecteren.

 

  • Klanten: Voor jou als klant betekent dit het volgende: op afgesproken tijd aanwezig zijn, ben je te vroeg dan graag buiten wachten, de deur open duwen met de elleboog, bij binnenkomst in de salon ontvangt je van mij een mondkapjehanden wassen met desinfecterende zeep

 

  • Er wordt geen koffie/thee/water aangeboden. Je kunt contactloos afrekenen met Tikkie, pin apparaat of factuur.

Salon (6 van 17).jpg