top of page

Mooie voetjes haal je bij Feet in Shape

Feet in Shape over #zomervoetjes#schimmelnagels#kalknagels#mooievoetenhaaljebijdepedicure

Wist je dat ca 10% van de Nederlanders last heeft van schimmel( mycose of in de volksmond kalknagel) aan 1 of meerdere nagels? Daar is wat aan te doen, maar wat? Feet in Shape heeft een anti-mycosebehandeling met advies over de verzorging thuis en kruisbesmetting, voeding en het dunner laten fraizen (pijnloos) bij de pedicure. Heel wat vriendelijker voor het lijf dan de medicijnen van de huisarts, als je die al krijgt, die nieren en lever aan kunnen tasten. En de veelbelovende laserbehandelingen werken vaak niet zie ik bij klanten die dit al geprobeerd hebben.

Mijn advies voor vrouwen die toch graag hun nagels willen lakken over de schimmelnagel heen. Lak ze met onderlak en kleurlak en laat dit niet langer dan een week zitten. Schoonmaken met acetonvrije nagellakremover en dan met de voeten in een badje met een scheutje (appel)azijn. De voeten zeker een dag laten luchten en dan kan je weer lakken. Na de zomer kan je bij ons de nagels zo schoon mogelijk laten fraizen, er wordt dan zoveel mogelijk van de schimmel weggehaald. Hierna kan je met onze duidelijke tips en uitleg starten met de anti nagelschimmel behandeling. Tip: neem je meest gedragen dichte schoenen mee, die zetten we dan gelijk even op de Shoefresh om ze droog, schoon en schimmelvrij te maken.

Maak hier alvast je afspraak.


Feet in Shape heeft geen zomersluiting, wij gaan op halve kracht gewoon lekker door.

Dit kan wel betekenen dat het soms net iets langer duurt voordat wij een plekje voor je vrij hebben dus wees er op tijd bij!


Wij wensen jullie een53 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page