top of page

Feet in Shape 10 jaar!sportstudio The Chariot, Eibergen
Op 1 november 2013 was het zover, ingeschreven bij de KvK startte ik opnieuw als pedicure.

The Chariot

In Sportcenter The Chariot in Eibergen waar ik ook Bodybalance lessen ging geven huurde ik voor 2 dagen per week een compacte ruimte. Vijf jaar eerder was ik gestopt met pedicuresalon van Hoeijen in Enschede maar ik miste mijn pedicurewerk en besloot dit te combineren met mijn werk bij de binnendienst van Axender.


De 10 jaar die volgden waren beslist niet rustig.

Hieronder zie je de stappen die ik met Feet in Shape maakte.De Klomp

Ik verhuisde privé van Vreden (Duitsland) naar Enschede en huurde in verband met de reistijd een ruimte bij Yogacentrum de Bron aan de Klomp in Enschede (foto links). Na 2 jaar merkte ik dat dit niet mijn plekje was.

Intenzi

Ik verhuisde na een tip van een vriendin naar Complementair Centrum Alternatieve Zorg Intenzi aan de Spelbergsweg in Enschede.

Hier had ik een hele mooi tijd met leuke collega's en Feet in Shape bloeide op tot een mooie volle praktijk.

Ik nam afscheid van Axender en ging zelfs fulltime pedicure, voetreflex en stoelmassage's geven.

Ook nam ik afscheid van de Bodybalance lessen bij the Chariot en startte ik met met een eigen groepje lessen Yoganette in een Yogaruimte naast Yogacentrum de Bron.

Ondertussen behaalde ik opnieuw mijn Medisch Pedicurediploma (deze was in de jaren dat ik gestopt was verlopen). Na een hete zomer van Studio 3 (foto midden) verplaatste ik mijn spullen nog naar de koelere Studio 1 (foto rechts). Omdat het zo druk was en mijn handen problemen begonnen te geven heb ik nog korte tijd hulp gehad van Laura, maar dit bleek niet helemaal bij mij te passen.

Helaas veranderde er veel in het pand en ook omdat ik minder moest gaan werken ivm belasting van mijn lijf vond ik het tijd om te gaan verhuizen naar een rustigere plek met minder kosten.


Jan Asselijnstraat

Mijn eigen woonhuis op de 1e verdieping. Dit moest dan wel een professionele uitstraling hebben, met alles erop en eraan.

Er werd een UV plafondplaat geïnstalleerd voor directe verwarming boven de stoel. Een airco, een strak keukenblok en goede dimbare verlichting. Het resultaat is een fijne ruimte waar ik nog jaren mee vooruit kan (middelste en rechter foto's onder).

Daarnaast blijf ik nog graag iedere donderdagmiddag bij Tiptoo schoenencentrum (foto links onder) praktijk houden. Voor minder validen en mensen die schoenen willen kijken/passen een prima plek.

Huidige locatie, Jan Asselijnstraat 42, Enschede

Met Yoganette ben ik gestopt, na meer dan 10 jaar sportdocent vind ik het mooi geweest. Mijn vrije tijd kan ik nu onder andere mooi besteden aan onze prachtige 7 kleinkinderen die ik inmiddels heb.


Dank jullie wel allemaal! Zonder jullie had ik dit niet kunnen doen!

Voor alle klanten die mij al die jaren hebben gesteund heb ik een presentje klaar staan. Er zijn zelfs klanten die mij vanuit Eibergen al 10 jaar zijn blijven bezoeken.

Bij de volgende behandeling krijgen jullie dit van mij mee.

Tot gauw!


71 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page